Kurumsal

Lazer Uygulamaları

Ameliyatsız Estetik

Klinik Dermatoloji

Bölgesel İncelme

BÖLGESEL İNCELME

BTL Exilis Elite

Bölgesel İncelme

BTL Exilis Elite saten vücut germe ve cilt sıkılaştırmada FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı bir sistemdir. Bölgesel incelme sağlarken aynı zamanda selülit görünümünde de gözle görülür bir azalma sağlar. Ultrason ve radyofrekans dalgaları kollajen üretimini tetikleyerek cilde kaybettiği elastilkiyeti yeniden kazandırır, yağ metabolizmasını hızlandırır. Non-invazif  bir yöntemdir. Bölgesel incelmede olduğu kadar yüz ve dekolte bölgesinde de cilt sıkılaştırma ve toparlama konusunda oldukça etkilidir. Özellikle bel yan bölgeleri ve diz üstü gibi bölgelerde oldukça hızlı ve olumlu sonuçlar sağlamaktadır.

Uygulama Alanları

• Karın ve bel bölgesi

• Bacaklar

• Kalça ve basen bölgesi

• Kollar

• Sırt

Çalışma Mantığı Nedir?

Ultrason ve radyofrekans enerjileri aynı anda cilt altına gönderilir. Bağ dokusu ısınır ve kollajen üretimi tetiklenir, elastin lifleri sıkılaşır. Exilis Elit saten vücut germe uygulamasında epidermise (üst deri tabakası) zarar verilmeden sadece hedeflenen dermise yani deri altı tabakasına enerji gönderilerek tedavi sağlanır. Uygulama esnasında homojen bir şekilde ısıyı sabit tutmak için başlık üzerinde bulunan termometre ölçüm yapar. Aynı başlıkta bulunan soğutucu da cilt yüzeyinin soğutulmasını sağlar. Soğutma değerleri ayarlanabilir olduğu için güvenli bir uygulama geçirmenize olanak tanır. Uygulama esnasında oluşan sıcaklık, ısı kontrol sistemi ve soğutma özelliği sayesinde sizi rahatsız etmez. Acısız ve ağrısız bir uygulamadır.

Kimler Uygun Adaydır?

Cilt sıkılaştırma, toparlama, bölgesel incelme ve selülit problemi olan ve uygulama için engel teşkil edecek herhangi bir durumu olmayan herkes bu uygulamadan yararlanabilir. Uygulamanın kimlere uygulanabileceği doktor muayenesi yapıldıktan sonra kesin olarak belirlenir.

Seans Süreleri ve Sayısı Nedir?

Uygulama yapılacak bölgeye göre seans süresi değişiklik gösterebilir. Ancak ortalama olarak 45-60 dakika sürer diyebiliriz. 4-6 seans uygulama yeterli olacaktır. Seans aralıkları 7-14 gündür. Uygulama sonrasında kişi sosyal yaşantısına hemen dönebilir.

Selülit Tedavisinde Exilis Elite

Bölgesel incelmede olduğu kadar selülit tedavisinde de oldukça etkili ve güvenli bir uygulamadır. Yağ hücrelerinin hacimlerini azaltır. Ciltte sağladığı toparlama ve sıkılaşma etkisiyle selülitleri önemli ölçüde giderir. Selülit tedavisindeki başarısı klinik çalışmalar ile kanıtlanmıştır.

Saten Vücut Germe Uygulaması Güvenli midir?

Evet. Son derece güvenli bir uygulamadır. FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onayına sahiptir. FDA onayları; Wrinkle Reduction (tüm vücut için kırışıklık giderme), Periorbital Wrinkle Reduction (göz çevresi için kırışıklık giderme), Local Fat Reduction (bölgesel yağ azaltma), Cellulite Reduction (selülit giderme). Başlığı üzerindeki ısı kontrol ve soğutma sistemleri ile güvenli ve konforlu bir uygulama imkânı sunar. 2014 - 2015 yıllarında Avrupa’da My Face & My Body Awards’da En iyi Vücut Şekillendirme, Amerika’da En iyi Cilt Sıkılaştırma ödülü sahibidir.

Uygulama Kimlere Yapılamamalıdır?

Hamile ve emzirenlere, kanser hastalarına, kalp pili olanlara, uygulama alanında metal plaka olan kişilere ve akut enfeksiyon durumda uygulamanın yapılması sakıncalıdır.

Yan Etkisi Var mıdır?

BTL Exilis Elit saten vücut geme uygulamasının herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Diğer Bölgesel İşlemlerinden Farkı Nedir?

Exilis Elite hem radyofrekans hem de ultrason dalgalarını eş zamanlı olarak cilt altına gönderir ve bunu yapan tek sistem olma özelliğine sahiptir. Ultrason dalgaları incelmeyi radyofrekans dalgaları ise sıkılaşmayı sağlar. Exilis Elite aynı anda gönderdiği bu dalgalar sayesinde inceltirken sıkılaştırır.

Saten Vücut Germe Fiyatları Nedir?

Saten vücut germe uygulamasında uygulama yapılan alan, seans sayısı fiyatı belirler. Bu nedenle probleminizin türüne ve derecesine göre fiyatlar değişebilir. BTL Exilis Elite saten vücut germe hakkında detaylı bilgi ve fiyatlar için kliniğimizi ziyaret edebilir, telefonla bize ulaşabilirsiniz.

Doktorunuza Sorun