Kurumsal

Lazer Uygulamaları

Ameliyatsız Estetik

Klinik Dermatoloji

Bölgesel İncelme

AMELİYATSIZ ESTETİK

HydraFacial MD ile Cilt Yenileme

HydraFacial MD, ciltte oluşan nem, kuruluk, elastikiyet kaybının ve ince kırışıklıklar giderilmesinde oldukça etkilidir. Cildin ihtiyacına yönelik serumlar cilde yedirilerek daha canlı, parlak ve canlanmış bir görünümün kazandırılması amaçlanır. Tek seanslık bir uygulamadır.

HydraFacial MD tüm cilt tipleri için uygundur. Yüz, boyun ve dekolte bölgesinde uygulanabilmektedir. Temizleme, yenileme, nemlendirme ve antioksidan korumanın yapıldığı FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı tek cilt bakımı sistemidir.

HydraFacial MD Uygulama Alanları

• Derinlemesine cilt bakımı

• Cilt tonu düzensizliklerinin giderilmesi

• Sebum dengeleme

• Elastikiyetin ve kolajenin arttırılması

• Cildin canlandırılması

• Geniş gözenek ve siyah noktaların giderilmesi

Kimlere Uygulanır?

Her yaştan kadın, erkek herkese güvenle uygulanabilir. Her mevsim uygulama yapılabilmektedir. Etkileri ilk seans sonrasında gözle görülmeye başlar.

HydraFacial MD Kaç Seans Uygulanır?

Haftada 1 olacak şekilde 4-6 seans yeterli olabilmektedir. Etkinin korunması açısından ayda bir tek seans yapılması önerilir.

Yan Etkisi Var mıdır?

Uygulamadan sonra ciltte tahriş oluşmaz. Kızarıklık gözlemlenmez. Kişisi sosyal hayatına hemen geri dönebilir. Uygulama sonrasında özel bir bakıma ihtiyaç duyulmaz ancak uygulamanın yapıldığı gün yüz yıkanmamalıdır.

Güvenli Bir Uygulama mıdır?

HydraFacial son derece güvenlidir. “En İyi Cilt Bakımı” ödülü almıştır ve FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı tek cilt bakım cihazıdır.

Rutin Cilt Bakımlarından Farkı Nedir?

Klasik cilt bakımlarına göre daha kısa sürede uygulanır. Yaklaşık 25-30 dk. da işlem tamamlanır. Herhangi bir ağrı, acı hissedilmez. Klasik cilt bakımlarında komedonpresin neden olduğu tahriş yoktur. Uygulama sonrasında makyaj yapılabilir.

HydraFacial Fiyatları Nedir?

Cilt problemine göre uygulanacak seans sayısı değişeceğinden fiyatlandırmada değişecektir. Uygulama yapılacak bölge ve seans sayısına göre muayene sonrasında fiyatlandırma belirlenir. HydraFacial uygulaması hakkında detaylı bilgi ve randevu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doktorunuza Sorun